| Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 08.06. - 12.06.

Monday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 22Kč (1,3,7)
2. Chicken Madras (stř. Pálivé kuřeci maso v omáčce) 150g 119Kč
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 150g 99Kč (7,8)

Tuesday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 22Kč (1,7)
2. Lamb Masala (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 150g 99Kč (7,8,13)

Wednesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 22Kč (1,7)
2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Corn Mushroom (kukuřice s houbami v omáčce) 150g 99Kč (7,8)

Thursday


1. Vegetarian soup (zeleninová polévka) 22Kč (1,7)
2. Kangaroo Vindaloo (klokaní maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Do Piyaza (kuřecí kostky v omáčce z rajčat a cibule) 150g 99Kč (7,8)
4. Mattar Paneer (ind. sýr s hráškem v kari omáčce) 150g 99Kč (7,8)

Friday


1. Dal soup (čočková polévka) 22Kč (1,7)
2. Madras Tikka (stř. ostré kuřecí maso marinované v koření) 150g 119Kč (7,8)
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 99Kč (7,8)
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 99Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši