| Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 10.08. - 14.08.

Monday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 27Kč (1,3,7)
2. Pork Jalfrezi (vepřové kousky v ostré omáčce) 150g 129Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Mattar Paneer (ind. sýr s hráškem v kari omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Tuesday


1. Dal soup (čočková polévka) 27Kč (1,7)
2. Lamb Masala (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 109Kč (7,8)
4. Veg Passanda (zelenina s omáčkou z červeného vína) 150g 109Kč (7,8)

Wednesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 27Kč (1,7)
2. Kangaroo Madras (klokaní kostky ve stř. pálivé omáčce) 150g 129Kč
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 109Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 109Kč (7)

Thursday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 27Kč (1,7)
2. Turkey Vindaloo (krutí maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 129Kč (7,8)
3. Chicken Lemon (kuřecí maso v omáčce citrónové chuti) 150g 109Kč (7,8)
4. Aloo Gobi (brambory s květákem v omáčce) 150g 109Kč (7,8)

Friday


1. Mattar soup (hrášková polévka) 27Kč (1,7)
2. Madras Tikka (stř. ostré kuřecí maso marinované v koření) 150g 129Kč (7,8)
3. Butter Chicken (kuřecí kousky v omáčce na másle) 150g 109Kč (7,8)
4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 109Kč (7,8)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši