| Print |

Rise or Nan (indian bread 1,3,7) like a side dish for every menu.

Week: 18.11. - 22.11.

Monday


1. Garlic soup (česneková polévka) 22Kč (1,7)
2. Lamb Rogan Josh (jehněčí kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Methi (kuřecí kostky s bylinkami v omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Rajma (červené fazole v nepálivé omáčce) 150g 99Kč (7,8)

Tuesday


1. Tomato soup (rajčatová polévka) 22Kč (1,7)
2. Pork Masala (vepřové kousky v jemně pálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Patya (sladkokyselá omáčka s kuřecím masem) 150g 99Kč (7,8)
4. Dal Tadka (národní jídlo ze žluté čočky) 150g 99Kč (7)

Wednesday


1. Chicken soup (kuřecí polévka) 22Kč (1,3,7)
2. Kangaroo Vindaloo (klokaní maso ve velmi pálivé omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Curry (kuřecí kostky v kari omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Mattar Masala (hrášek v jemně pálivé omáčce) 150g 99Kč (7,8)

Thursday


1. Dal soup (čočková polévka) 22Kč (1,7)
2. Rabbit Kadai (králičí maso s cibuli a paprikou v omáčce) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Mango (kuřecí kostky v mango omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Veg Curry (směs zeleniny v kari omáčce) 150g 99Kč (7,8)

Friday


1. Rajma soup (fazolová polévka) 22Kč (1,7)
2. Chicken Tikka (kuřecí kousky marinované ve směsi koření) 150g 119Kč (7,8)
3. Chicken Korma (kuřecí kousky v jemné omáčce) 150g 99Kč (7,8)
4. Pindi Chana (indický hrášek v omáčce) 150g 99Kč (7,8,13)

 

Contained allergens are written in brackets behind the meal.

List of allergens in czech:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši
3 Vejce
4 Ryby
5 Arašídy (podzemnice olejná)
6 Sójové boby (sója)
7 Mléko
8 Ořechy, madle, pistácie
9 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob
14 Měkkýši